Vinene fra Årø Vingård

På Årø Vingård producere vi mange forskellige slags vin.

Rødvin

Vi kan rigtig godt lide at producere rødvin her på Årø. Selvom rødvinsproduktionen i Danmark er begrænset, så synes vi der er god mulighed for at producere en let og frugtig rødvin. Vore Rødvine består oftest af følgende tre druesorter: Rondo, Leon Millet og Regent.
Vi anbefaler at gemme vore rødvine 1-3 år inden de drikkes.

Hvidvin

De fleste af vore Hvidvine er fremstillet på sorten Solaris, men vi har også mange andre grønne sorter, som f.eks Zala´s Perle, Muscaris og Madaleine Angevine.
Vore Hvidvine er Rene, superfriske og sprøde med en god aroma. Perfekt til lette sommerretter.

Rosévine

Rosévinene fra Årø Vingård er som regel fremstillet på sorterne Regent eller Acolon. Vinene har en imponerende dyb rød farve, Smagen emmer af friskhed, og fremstår med sin smag af bær, bla. noter af hindbær, som et symbol på solskin. Vore Roséer, passer fint til mange forskellige typer af mad, samt til en dejlig sommerpause på terrassen.

Mousserende Vine

Vi fremstiller mousserende vin er Metod Traditionel, som er den originale champagne metode. På Årø Vingård fremstiller vi gerne både klasiske hvide mousserende vine, men også Rosé, æble og røde mousserende vine. Til vinskuet 2016, fik vi en sølvmedalje for vores hvide mousserende vin.

Likører

Ønsker man en dejlig dessertvin eller vinen til et ostebord, så har vi tre forskellige likører. Vores rødvinslikør, hvor vi lader vor rødvin ligge op til 4 år på fad inden vi hæver alkoholniveauet. Vi har også en honningvinlikør baseret på honning fra Øens Bigård og sidst men ikke mindst, har vi vores æblelikør baseret på egne æbler tilsat calvados.

Logoer